Првин го исфрлија од Формула 1, а сега полицијата му заплени и 120.000.000 евра, нови проблеми за Русинот Никита Мазепин

Откако го исфрлија од Формула 1 натпреварувањето, сега италијанската полиција на Русинот Никита Мазепин му заплени 120.000.000 евра. Италијанците во понеделникот му го запленија целиот имот …

Првин го исфрлија од Формула 1, а сега полицијата му заплени и 120.000.000 евра, нови проблеми за Русинот Никита Мазепин Прочитај повеќе »