Руски милијардер платил 20 милиони долари за син му да вози во Формула 1

Рускиот милијардер Дмитри Мазепин платил 20 милиони долари за неговиот син, Никита Мазепин, да вози во Формула 1, пишуваат светските медиуми. Претстојната сезона во најпрестижното …

Руски милијардер платил 20 милиони долари за син му да вози во Формула 1 Прочитај повеќе »