(Видео) Турчин заработува дозволувајќи им на клиентите да го претепаат

Турчинот Хасан Риза Гунај смислил одлична анти-стрес терапија со која им помога на луѓето кои се соочуваат со напади на паника, патат од депресија, нервоза …

(Видео) Турчин заработува дозволувајќи им на клиентите да го претепаат Прочитај повеќе »