(Видео) Верска полицајка претепува жена која непрописно ја носела марамата

Претседателот на Иран Хасан Рохани ја критикуваше верската полиција поради тоа што применувала насиле над жените кои не ги почутваат обичаите на исламот кога е …

(Видео) Верска полицајка претепува жена која непрописно ја носела марамата Прочитај повеќе »