Султанот на Брунеи спиел со 15-годишни девојки, меѓу кои и МИС на САД

Султанот на Брунеи Хасанал Болкијах, има хареми полни со 15-годишни девојки, а спиел и со Мис на САД, пишуваат светските медиуми. За оргиите на султанот, …

Султанот на Брунеи спиел со 15-годишни девојки, меѓу кои и МИС на САД Прочитај повеќе »