хаска

(Видео) Кучиња го имитираат газдата што си го повреди прстот, видеото насмеа над 13 милиони луѓе

Видеото со две кучиња хаска и самојед како го имитираат газдата стана популарно на Тик ток и насмеа повеќе од 13 милиони луѓе. Момчето го …

(Видео) Кучиња го имитираат газдата што си го повреди прстот, видеото насмеа над 13 милиони луѓе Прочитај повеќе »

(Видео) Одглуми срцев удар пред неговата хаска

Сопствениците на кучиња и мачки постојано снимаат моменти со своите миленици со намера да ја уловат нивната реакција. Често во таквите игри домашните миленици спонтано …

(Видео) Одглуми срцев удар пред неговата хаска Прочитај повеќе »

Scroll to Top