(Фото) Во стар кревет нашол 43.000 долари, па му ги вратил на сопственикот

Американецот Хауард Кирби од Мичиген за 60 евра купил стар кревет, а подоцна во него открил скриено богатство. Тој креветот го купил од непрофитната организација …

(Фото) Во стар кревет нашол 43.000 долари, па му ги вратил на сопственикот Прочитај повеќе »