Адвокатот на Мајкл Џексон гo тужи „Дизни“

Адвокатот на покојната музичка ѕвезда Мајкл Џексон, кој се грижи за имотот на кралот на поп-музиката, поднел тужба против империјата „Дизни“. Адвокатот Хауард Вицмен, компанијата …

Адвокатот на Мајкл Џексон гo тужи „Дизни“ Прочитај повеќе »