хауба

(Видео) И со подигната хауба не му беше проблем да вози

Невниманието на поедини возачи во сообраќајот претставува голем проблем на улиците. Без совест, непромисленост, ризичното возење се само некои од зборовите со кои може да …

(Видео) И со подигната хауба не му беше проблем да вози Прочитај повеќе »

Scroll to Top