Хаваите

(Видео) Тинејџерка го поканила Двејн Џонсон на својата матурска вечер

Славниот актер Двејн Џонсон, познат како Карпата „The Rock“, ги воодушеви своите фанови, особено една тинејџерка која го поканила на својата матурска вечер. Тинејџерката Кети …

(Видео) Тинејџерка го поканила Двејн Џонсон на својата матурска вечер Прочитај повеќе »

Scroll to Top