Кинески милијардер и сопственик на „Мидеа“, држен како заложник во неговиот дом

Основачот на најголемиот светски производител на домашни апарати, „Мидеа груп“, Хе Синагијан, бил држен како заложник од група напаѓачи кои провалиле во неговиот дом, јавуваат …

Кинески милијардер и сопственик на „Мидеа“, држен како заложник во неговиот дом Прочитај повеќе »