(Видео) Кина гради паметни фарми кои помагаат во производство во земјоделството

Во провинцијата Хебеи во Кина луѓето почнаа да градат паметни фарми, со чија технолија можат да дојдат до квалитетен развој на земјоделството. Овие фабрики за …

(Видео) Кина гради паметни фарми кои помагаат во производство во земјоделството Прочитај повеќе »