Си го продал синот затоа што не можел да најде работа

Кинез ѝ го продал своето бебе за 19.000 евра на жена што ја запознал преку интернет кога ја изгубил работата за време на пандемијата на …

Си го продал синот затоа што не можел да најде работа Прочитај повеќе »