(Фото) Бекам ја изневерува Викторија со дански модел

Светските медиуми пишуваат за проблемите во бракот на познатиот фудбалер Дејвид Бекам и неговата сопруга Викторија. Некои од трачевите одат и дотаму што говорат дека двајцата …

(Фото) Бекам ја изневерува Викторија со дански модел Прочитај повеќе »