(Фото) Хелена од Wicked Game на Крис Ајзак разголена на плажа во Сиднеј

Во 1989 година се појави во спотот за песната Wicked Game на Крис Ајзак со разголената Хелена Кристенсен во главната улога. Овој спот многумина го …

(Фото) Хелена од Wicked Game на Крис Ајзак разголена на плажа во Сиднеј Прочитај повеќе »