Хелси имала спонтан абортус среде концерт

Американската пејачка Хелси во едно ТВ-шоу раскажала за моментот кога сфатила дека има спонтан абортус на сцена за време на концерт. „Бев на турнеја кога …

Хелси имала спонтан абортус среде концерт Прочитај повеќе »