Ребека организира пливање за лицата со хендикеп

Хуманитарното здружение за лицата со хендикеп „Дајте ни крилја“, предводено од поп-пејачката Ребека, вечера го почна семинарот за халвик методата, односно терапевтско пливање за лица …

Ребека организира пливање за лицата со хендикеп Прочитај повеќе »