Хендикепирана девојка остави голем печат со настапот во Ѕвездите на Гранд

Дваесетгодишна хендикепирана девојка покажа невидена храброст да излезе на сцената во Ѕвездите на Гранд, и покрај тоа што Поповиќ се двоумеше дали да и дозволи …

Хендикепирана девојка остави голем печат со настапот во Ѕвездите на Гранд Прочитај повеќе »