(Фото) Принова во домот на австрскиот канцелар Штрахе за Нова година

Австрискиот вицеканцелар Хајнц Кристијан Штрахе со неговата соруга Филипе го добија најубавиот можен подарок за Нова година. Двајцата станаа родители на прекрасно машко бебе чие …

(Фото) Принова во домот на австрскиот канцелар Штрахе за Нова година Прочитај повеќе »