(Видео) Келнер на Закинтос спаси жена со Хајмлихов зафат

Келнер во ресторан на островот Закинтос, спаси жена која почнала да се дави, користејќи го Хајмлиховиот зафат. Жената почнала да се дави од парче храна …

(Видео) Келнер на Закинтос спаси жена со Хајмлихов зафат Прочитај повеќе »