(Видео) Светската влада во сенка се собра во Швајцарија

Во Швајцарија се одржува четиридневниот состанок зад затворени врати на најконтроверзната тајна организација во светот, „Билдербершката група“. На состанокот во луксузниот хотелски комплекс во Монтре …

(Видео) Светската влада во сенка се собра во Швајцарија Прочитај повеќе »