Деми Ловато раскина со своето момче

По неколкумесечна врска, светската пејачка Деми Ловато раскина со своето момче Хенри Леви. Извор близок до пејачката вели дека Деми се одлучила на ваков чекор …

Деми Ловато раскина со своето момче Прочитај повеќе »