Заспал па по грешка го кремирале

Вработен во мртовечница во градот Џеферсон во САД по грешка бил кремиран од страна на еден од неговите колеги. Според извештајот на полициските служби, 48-годишниот …

Заспал па по грешка го кремирале Прочитај повеќе »