хераклеа

„Нокаут“ на 7 септември со концерт на Хераклеа

Групата „Нокаут“ на 7 септември ќе одржи концерт на Хераклеа во Битола. Специјални гости на вечерта ќе бидат Игор Џамбазов и рок-легендата Венко Серафимов. Организатор …

„Нокаут“ на 7 септември со концерт на Хераклеа Прочитај повеќе »

Групата „Галија“ со акустичен концерт на Хераклеја

Групата „Галија“ ќе одржи акустичен концерт на античкиот локалитет „Хераклеја“ во Битола. Концертот ќе се одржи в четврток, 3 септември, со почеток во 21 часот. …

Групата „Галија“ со акустичен концерт на Хераклеја Прочитај повеќе »

Scroll to Top