(Фото) Археолози открија брод за кој се верувало дека не постои

Египетска мистерија стара 2000 години конечно е решена од страна на археолози кои велат дека успеале да откријат исклучително сочуван брод, за кој прв пат …

(Фото) Археолози открија брод за кој се верувало дека не постои Прочитај повеќе »