Научниците создадоа вакцина против наркоманија

Истражувачи од Националниот центар за воена медицина во Америка успеале да создадат лек што може да го блокра дејствувањето на хероинот. Супстанцијата што ја откриле …

Научниците создадоа вакцина против наркоманија Прочитај повеќе »