Херцеговина

Безбедносен експерт открива создавање на страшна војска во БиХ

Ваква злоупотреба имаме видено во Сирија и Ирак. Такво нешто работат само Ал-Каеда и Исламската држава. Тоа во Европа не се прави, особено тоа не …

Безбедносен експерт открива создавање на страшна војска во БиХ Прочитај повеќе »

Жешка бринета се бори за најубава жена во Босна и Херцеговина

Андреа Брачиќ од Мостар е во борба за титулата најубава жена во Босна и Херцеговина, како што пренесува bbportal.info. Таа ќе се натпреварува во најпрестижниот …

Жешка бринета се бори за најубава жена во Босна и Херцеговина Прочитај повеќе »

Scroll to Top