Натпреварувач во „Кој сака да биде милионер“ не знаеше како се пишува Херцеговина

Учесник во германскиот квиз „Кој сака да биде милионер“ мораше да побара помош од пријател на прашањето за Херцеговина. Јорг Рихеман, кој работи во Зоолошка, …

Натпреварувач во „Кој сака да биде милионер“ не знаеше како се пишува Херцеговина Прочитај повеќе »