(Видео) Бизон се спаси од гладната хиена

Во африканскиот национален парк Кругер во Јужна Африка, група туристи за време на ноќните часови успеаа да снимат битка помеѓу бизон и хиена. Откако успеал …

(Видео) Бизон се спаси од гладната хиена Прочитај повеќе »