Дваесет и пет години од смртта на Дражен Петровиќ

7 јуни 1993 година се смета за најцрниот ден во кошаркарската историја на Балканот. На денешен ден пред точно 25 години животот трагично го изгуби еден …

Дваесет и пет години од смртта на Дражен Петровиќ Прочитај повеќе »