Заев ја пее химната

Премиерот на Република Македонија во моментиве се наоѓа во Хрватска, каде ја бодри нашата ракомента репрезентација во дуелот против Шпанија во втората фаза во рамки …

Заев ја пее химната Прочитај повеќе »