Лукот одличен лек во борбата против хиперлипидемија

Сите знаеме дека лукот е здрав, а сега тоа е и официјално потврдено. Еве за што се работи. Светската здравствена организација неодамна објави дека лукот …

Лукот одличен лек во борбата против хиперлипидемија Прочитај повеќе »