(ФОТО) Огромна гужва и хистерија и гужва поради Џејсон Деруло

Џејсон Деруло настапи пред 30.000 луѓе на преполниот „Мејн стејџ“. Третата вечер на „EXIT“ го одбележа огромната гужва, неподносливата прашина, и настапот на Џејсон Деруло, …

(ФОТО) Огромна гужва и хистерија и гужва поради Џејсон Деруло Прочитај повеќе »