Со медицинска напивка на 80 години нема ниту едно бело влакно

Кога ќе заврши зимата и ќе настапи пролетта, тоагаш е идеално за чистење на организмот од токсините. Но, најдобар начин за тоа е едно од …

Со медицинска напивка на 80 години нема ниту едно бело влакно Прочитај повеќе »