хокинг

Научникот Стивен Хокинг е мртов веќе 30 години

Теоретичарите на заговор уште еднаш покажаа дека имаат прилично бујна фантазија со тврдењето дека животот на познатиот физичар Стивен Хокинг во последните 30 години е …

Научникот Стивен Хокинг е мртов веќе 30 години Прочитај повеќе »

Стивен Хокинг: Светската владата ќе биде врвот на достигнување на човештвото

Стивен Хокинг повика на воведување на „една светска влада“ и „глобална финансиска влада“, оваа недела, тврдејќи дека „Ние јуришаме со неверојатна брзина кон Новиот светски …

Стивен Хокинг: Светската владата ќе биде врвот на достигнување на човештвото Прочитај повеќе »

Scroll to Top