Фановите на Дизни се заканија со бојкот на филмот „Хокус Покус“, откако Бет Мидлер ги навреди трансродните лица

Фановите ѝ се налутија на актерката и ѕвездата од филмот „Хокус Покус“, Бет Мидлер, поради нејзиниот статус со кој ги навреди трансродните лица. Таа на …

Фановите на Дизни се заканија со бојкот на филмот „Хокус Покус“, откако Бет Мидлер ги навреди трансродните лица Прочитај повеќе »