(Видео) Холанѓанец немаше среќа да ја бакне девојката за Нова година

Холандска ТВ станица го долови моментот за Нова година, кога едно момче се обиде пред камерите да ја бакне неговата девојка. За жал ваквиот негов …

(Видео) Холанѓанец немаше среќа да ја бакне девојката за Нова година Прочитај повеќе »