Холи има нозе од 125 сантиметри

Холи има нозе долги 125 сантиметри и се наоѓа на листата на жени со најдолги нозе на светот. „Во основно школо ме малтретираа. Бев повисока …

Холи има нозе од 125 сантиметри Прочитај повеќе »