Краткометражниот игран филм „Амби” во официјална селекција на „Холишорт филм фестивал“

Краткометражниот игран филм „Амби” во режија и по сценарио  на Марија Апчевска влезе во официјална конкуренција на тринаесетиот „Холишорт филм фестивал“ (фестивал за квалификација за …

Краткометражниот игран филм „Амби” во официјална селекција на „Холишорт филм фестивал“ Прочитај повеќе »