Џејми Фокс го прекина интервјуто по прашањето за поранешната жена на Том Круз

Кејти Холмс и Џејми Фокс, пет години мораа да се кријат од очите на јавноста, поради „најбизарниот договор направен во Холивуд“, како што го нарекуваат …

Џејми Фокс го прекина интервјуто по прашањето за поранешната жена на Том Круз Прочитај повеќе »