Уметник го „оживеа“ Хомер Симпсон

Уметникот Мигел Васкез направи од цртаниот лик Хомер Симпсон реална личност. Мигел го претстави јунакот од култниот цртан како жив и на публиката и покажа …

Уметник го „оживеа“ Хомер Симпсон Прочитај повеќе »