Нов изборен предмет на Универзитетот – Студентите ќе ја учат „Историјата на хомосексуалнсота“

Студентите од Универзитетот во Торино, ќе можат брзо да ги слушаат предавањата од новиот предмет „Историја на хомосексуалноста“. Часовите ќе бидат факултативни, а ќе се …

Нов изборен предмет на Универзитетот – Студентите ќе ја учат „Историјата на хомосексуалнсота“ Прочитај повеќе »