хонда

„Хонда“ се откажа од продажбата на дизел-возила во Европа до 2021 година

Јапонската автомобилска компанија „Хонда“ објави дека до 2021 година ќе престане да ги продава своите дизел-возила во Европа, а место нив на пазарот ќе ги …

„Хонда“ се откажа од продажбата на дизел-возила во Европа до 2021 година Прочитај повеќе »

Купил Хонда наместо билет за воз, оти му било поевтино

Британецот Том Чрч постојано се трудел да мине што поевтино во животот. За патувањето од Лондон до Бристол, тој решил да си купи автомобил наместо …

Купил Хонда наместо билет за воз, оти му било поевтино Прочитај повеќе »

Scroll to Top