Северина се заблагодари на пожарникарите: „Моето место е со нив, храбри луѓе“

Северина на Инстаграм им се заблагодари на пожарникарите кои храбро се бореле против пожарите кои од понеделникот беснеат низ Далмација. -„Ќе дојде дон ден, се …

Северина се заблагодари на пожарникарите: „Моето место е со нив, храбри луѓе“ Прочитај повеќе »