Хрват

Хрват освоил 250.000 евра на лото со помош на бројките од регистрацијата

Играч од Дубровник освоил 250.000 евра на Лото, со помош на бројките од регистрацијата. Се обложил на дополнителна игра „Џокер“ и освоил вкупно 1.835.763.90 куни …

Хрват освоил 250.000 евра на лото со помош на бројките од регистрацијата Прочитај повеќе »

Делеле исто име, презиме и датум на раѓање, но погрешниот завршил во затвор

Наместо осомничениот нарко дилер Иван Божовиќ од Хрватска, италијанската полиција го уапси лицето кое го носи истото негово име и презиме кое потекнува од Србија. …

Делеле исто име, презиме и датум на раѓање, но погрешниот завршил во затвор Прочитај повеќе »

(Видео) Хрват го оспорува лансирањето на автомобилот на Маск тврдејќи дека земјата е рамна

Припадниците на заедницата Рамна Земја, која ја заговара теоријата дека Земјата е рамна плоча, неодамна поради спектакуларното лансирање на џамбо ракетата „falkon hevi“, а компанијата …

(Видео) Хрват го оспорува лансирањето на автомобилот на Маск тврдејќи дека земјата е рамна Прочитај повеќе »

(ФОТО) Поради ова име, овој Хрват тешко е да влезе во Србија

Дефинитивно може да се рече дека родители биле многу креативни, кога смислувале име за својот син. Една фотка од лична карта од Хрватска, предизвика бројни …

(ФОТО) Поради ова име, овој Хрват тешко е да влезе во Србија Прочитај повеќе »

Scroll to Top