Ибрахим Калесиќ од Тузла на 88 години е најстариот падобранец во Европа

Ибрахим Калесиќ од Тузла е најстариот падобранец во Европа. Тој на 88 години сè уште скока со падобран, а неговата цел е тоа го прави …

Ибрахим Калесиќ од Тузла на 88 години е најстариот падобранец во Европа Прочитај повеќе »