(ФОТО) Весна во поддршка на “Умрен човек“

Актерите Весна Петрушевска и Игор Џамбазов, споделија заедничка фотографија од нивата дружба на Саемот за книга. Тие се пофалија дека и двајцата ги сакаат книгите, …

(ФОТО) Весна во поддршка на “Умрен човек“ Прочитај повеќе »