игри

Може да гледате филмови и да играте игри додека ветер ви дува во лицето

Vortx е необична и ефикасна направа што може да се прилагоди на содржината на вашиот компјутер, без разлика дали станува збор за филмови или видеоигри, …

Може да гледате филмови и да играте игри додека ветер ви дува во лицето Прочитај повеќе »

Игри од 1989 година го предвидеа нападот на 11 септември 2001 година

Неколку таинствени видеоигри од 1989 година го покажуваат рушењето на кулите близначки на идентичен начин како што тоа се случи со Светскиот трговски центар на …

Игри од 1989 година го предвидеа нападот на 11 септември 2001 година Прочитај повеќе »