Ива Илинчиќ

Нека е жив и здрав, па се гледаме на суд, рекоа жртвите на Мика Алексиќ, по одлуката на судот да му го укине притворот

Жалбениот суд во Белград му го укина притворот на професорот по глума, Мирослав Мики Алексиќ (69) и му одреди домашен притвор со електронски надзор. Мирослав …

Нека е жив и здрав, па се гледаме на суд, рекоа жртвите на Мика Алексиќ, по одлуката на судот да му го укине притворот Прочитај повеќе »

И актерката Ива Илинчиќ проговори за траумите кои ги доживеала од професорот Мика Алексиќ: „Се срамев, бидејќи бев злоставувана“

По Милена Радуловиќ и актерката Ива Илинчиќ јавно проговори за траумите кои ги доживелаа додека работела со нејзиниот професор по глума Мика Алексиќ. Деновиве на …

И актерката Ива Илинчиќ проговори за траумите кои ги доживеала од професорот Мика Алексиќ: „Се срамев, бидејќи бев злоставувана“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top