Бившиот дечко на Јелена денес работи како тренер за Новак Ѓоковиќ

Бившиот дечко на Јелена Ѓоковиќ, Иван Бјелиќ денес работи како тренер во еден од тениските центри на Новак Ѓоковиќ. Со Јелена кратко време бешe во …

Бившиот дечко на Јелена денес работи како тренер за Новак Ѓоковиќ Прочитај повеќе »